Wattitud, ny samarbetspartner

March 27, 2018

Vi hälsar Wattitud välkomna som ny samarbetspartner till klubben.

Det är kul att företagen börjar få upp ögonen för oss som är en snabbt växande klubb i tyngdlyftnings Sverige.

 

Wattitud erbjuder elcyklar av snygg och tidlös design med funktionell prestanda. Med kraftfulla motorer och feta, stabila däck tar sig elcyklarna fram oavsett väder, vind och underlag. Modellen Fat Spider är unik av sitt slag på marknaden med sin tidlösa design och härliga stil. Du sitter bekvämt och tar dig lätt och smidigt fram på transportsträckorna. För den som gillar en mer äventyrlig utformning är E-Bob Explorer helt rätt. Med löstagbart batteri, korg och en ihopfällbar ram är det ett enkelt transportmedel att ta med på semestern eller i bilen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Grattis Bogge till bronset på veteran SM

October 30, 2017

1/2
Please reload

Senaste inlägg

October 1, 2018

September 28, 2018

September 3, 2018

July 5, 2018

June 30, 2018

June 28, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar