En vanlig träningskväll

March 22, 2018

Här kan ni se hur en vanlig träning brukar se ut med Västerås Atletklubb. Oftast är det mest tjejer som tränar och några stycken killar. De allra flesta i klubben siktar på att tävla men det finns några som bara tränar för att det är kul med tyngdlyftning.

Som vi har skrivit förut så har klubben fem lyftare som är klara för SM och det är några till som siktar på att klara av kvalgränsen. I videon gör Matilda de resultat som hon behöver göra på tävling för att bli vår sjätte lyftare som blir klar för SM.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Grattis Bogge till bronset på veteran SM

October 30, 2017

1/2
Please reload

Senaste inlägg

October 1, 2018

September 28, 2018

September 3, 2018

July 5, 2018

June 30, 2018

June 28, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss