Tiderna förändras!

November 20, 2017

 

Tack vare Crossfit-sportens populäritet har tyngdlyftningen fått ett ansiktslyft och tagit sig upp från källarlokalerna och fått en högre status i idrottsvärlden. Det ska vi tyngdlyftare vara tacksamma för, dra nytta av och hjälpa Crossfit-sporten genom att sprida våra kunskaper och utnyttja våra möjligheter till nyrekrytering i Crossfits svallvågor. Första bilden är från Västerås AK:s nuvarande träningslokal. En ny och fräsch, komplett Eleiko-anläggning på ca: 200 kvm där de tränande är övervägande tjejer. Andra bilden är Västerås ruffiga tyngdlyftningslokal från 70-80-talet (då var enbart killar tillåtna att tävla i tyngdlyftning) där man tränade, bytte om och duschade i samma lokal på ca: 30 kvm.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Grattis Bogge till bronset på veteran SM

October 30, 2017

1/2
Please reload

Senaste inlägg

October 1, 2018

September 28, 2018

September 3, 2018

July 5, 2018

June 30, 2018

June 28, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square