• vasterasatletklubb

Åsa Mårtensson


Åsa Mårtensson blev vår sjunde lyftare att kvala in sig till SM.

Även Åsa kommer från Crossfit och ville ha nya utmaningar. Redan när hon började sina första träningar med tyngdlyftning så var det stora målet att kvala sig till SM. I den fjärde serieomgången lyckades hon klara av detta! Åsa är en av våra flitigaste tävlande då hon var med i alla fyra omgångar och ökade sina PB i varje omgång. Åsa är förmodligen den starkaste tjejen i klubben och det är framförallt tekniken som hon nöter hårdast med.

Åsa har höga krav på sig själv och vill gärna vara med och slåss om en medalj i framförallt stöt, men då krävs det PB med flera kg. Hon kommer tävla i -69 kg klassen. Beroende på om hon blir placerad i B eller A gruppen så skiljer sig start tiden. B gruppen: tisdag 3 juli 09:00, A gruppen: tisdag 3 juli 19:00

Medaljchans:

Om hon får till tekniken så kan det bli medalj i framförallt stöten.


136 visningar

C/O Bo-Göran Lundqvist, Jaktmarksgatan 7, 722 23 Västerås E-mail: vasterasatletklubb@gmail.com Tel: 070-5500085

© 2017 by Västerås Atletklubb.