• vasterasatletklubb

Alice Mille


Alice Mille blev vår fjärde lyftare som blev SM klar när hon tävlade i första serieomgången.

Alice, precis som Ida, tävlade för Falu AK 2017 men skrev på för oss så fort vi bildade klubben eftersom de båda är Västeråstjejer.

Alice satsar till 100% på crossfit men tycker det är kul att tävla några gånger i tyngdlyftning också. Inom crossfit var hon med i Stockholmslaget Nordic som kom på sjätte plats i lag EM nu i år och hon tillhör en av de bästa kvinnorna inom crossfit i Sverige.

2017 lyckades Alice bärga hem silvermedaljen i ryck under SM i tyngdlyftning och en femteplats sammanlagt.

-69kg klassen, som Alice tävlar i, är ett riktigt getingbo! Om vi räknar bort Europamästaren Patricia Strenius som är självklar etta så är det riktigt tätt bakom henne. Här kommer dagsformen att avgöra och Alice kan mycket väl plocka med sig tre medaljer! Hon satsar på att förbättra sitt resultat från SM 2017 som var 174kg (79,95) och målet är 180kg (80,100)

Medaljchans:

God!


91 visningar

C/O Bo-Göran Lundqvist, Jaktmarksgatan 7, 722 23 Västerås E-mail: vasterasatletklubb@gmail.com Tel: 070-5500085

© 2017 by Västerås Atletklubb.