• vasterasatletklubb

Åsa och Matilda klara för SM!


Efter mycket fina lyft från Åsa Mårtensson och Matilda Andersson så har nu klubben sju (7!) lyftare klara för SM.

Åsas ryck på 66 kg

Åsas stöt på 81 kg

Åsa har varit med alla fyra omgångarna och uttalade tidigt att hennes stora mål var att kvala till SM. Med en envishet och hård träning lyckades hon nu kvala till SM genom att göra 66 kg i ryck och 81 kg i stöt, sammanlagt 147 kg, Grattis Åsa!

Matildas ryck på 70 kg

Matildas stöt på 90 kg

Matilda hade också tidigt som mål att kvala till SM men en knäskada satte stopp för det, trodde alla. Men med envist rehab arbete och noggrann lättsam träning så har hon lyckats blivit så pass bra i knäet att hon kan styrkerycka och styrkevända tillräckligt för att kvala till SM. Med ett ryck på 70 kg och en stöt på 90 kg, sammanlagt 160 kg så klarade även hon kvalgränsen, Grattis Matilda!


42 visningar

C/O Bo-Göran Lundqvist, Jaktmarksgatan 7, 722 23 Västerås E-mail: vasterasatletklubb@gmail.com Tel: 070-5500085

© 2017 by Västerås Atletklubb.