• vasterasatletklubb

Wattitud, ny samarbetspartner


Vi hälsar Wattitud välkomna som ny samarbetspartner till klubben.

Det är kul att företagen börjar få upp ögonen för oss som är en snabbt växande klubb i tyngdlyftnings Sverige.

Wattitud erbjuder elcyklar av snygg och tidlös design med funktionell prestanda. Med kraftfulla motorer och feta, stabila däck tar sig elcyklarna fram oavsett väder, vind och underlag. Modellen Fat Spider är unik av sitt slag på marknaden med sin tidlösa design och härliga stil. Du sitter bekvämt och tar dig lätt och smidigt fram på transportsträckorna. För den som gillar en mer äventyrlig utformning är E-Bob Explorer helt rätt. Med löstagbart batteri, korg och en ihopfällbar ram är det ett enkelt transportmedel att ta med på semestern eller i bilen.


14 visningar

C/O Bo-Göran Lundqvist, Jaktmarksgatan 7, 722 23 Västerås E-mail: vasterasatletklubb@gmail.com Tel: 070-5500085

© 2017 by Västerås Atletklubb.