• Jan Vellner

Tiderna förändras!


Tack vare Crossfit-sportens populäritet har tyngdlyftningen fått ett ansiktslyft och tagit sig upp från källarlokalerna och fått en högre status i idrottsvärlden. Det ska vi tyngdlyftare vara tacksamma för, dra nytta av och hjälpa Crossfit-sporten genom att sprida våra kunskaper och utnyttja våra möjligheter till nyrekrytering i Crossfits svallvågor. Första bilden är från Västerås AK:s nuvarande träningslokal. En ny och fräsch, komplett Eleiko-anläggning på ca: 200 kvm där de tränande är övervägande tjejer. Andra bilden är Västerås ruffiga tyngdlyftningslokal från 70-80-talet (då var enbart killar tillåtna att tävla i tyngdlyftning) där man tränade, bytte om och duschade i samma lokal på ca: 30 kvm.


85 visningar

C/O Bo-Göran Lundqvist, Jaktmarksgatan 7, 722 23 Västerås E-mail: vasterasatletklubb@gmail.com Tel: 070-5500085

© 2017 by Västerås Atletklubb.